Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Presentació del CETC a l'Escola de Telecos de la UPC de Barcelona

09/10/2013

"Quins són els vostres somnis professionals?" Amb aquesta pregunta iniciàvem avui la presentació del Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC) als estudiants de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB) de la UPC. 

El responsable de l'Oficina Tècnica del CETC, Alfred Causi, ha estat l'encarregat de presentar als alumnes els diferents serveis que el CETC posa a disposició dels membres del col·lectiu, com són  la borsa de treball, la formació contínua en enginyeria, les garanties professionals o els recursos tècnics, entre molts altres.

La trobada també ha servit per incentivar la participació dels estudiants en la construcció del seu propi camí professional, tenint en compte que el CETC hi posa tots els recursos necessaris perquè aquest sigui exitós. Així, per exemple, els estudiants associats tenen al seu abast el Programa Tutor, on un professional de referència ajuda l’estudiant o recent titulat en l'inici de la seva carrera professional. Tanmateix, poden participar activament de les activitats del Col·legi, no només assistint a les ja programades, sinó també fent propostes i col·laborant en la seva organització.

Durant l'acte, que també ha comptat amb la participació de Ferran Marqués, director de l'ETSETB, els assistents han pogut parlar sobre el paper de l’enginyer de telecomunicació i les repercussions de la seva activitat professional en la societat; i sobre la importància d’una educació de qualitat en enginyeria de telecomunicació, tant des d’un punt de vista nacional com internacional.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto