Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


El Col·legi impulsa la creació de nous grups de treball

06/11/2013

Amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi d'experiències i coneixements entre els membres del col·lectiu i de generar opinió qualificada sobre els diferents àmbits de les Telecomunicacions, el Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC) aposta per impulsar la creació de nous Grups de treball oberts a la participació dels col·legiats/associats interessats.
 
Així, el nou grup de Serveis TIC (foto) es reunia ahir amb un primer encàrrec sobre la taula: identificar les empreses i professionals del sector i elaborar un codi de bones pràctiques en la contractació i implementació de serveis TIC. 
 
També ha començat a definir els seus objectius el grup d'Operadors i Usuaris de serveis de Telecomunicacions, que vol dur a terme una tasca divulgativa. Així, aquest nou grup pretén consolidar-se com a font d'informació de referència per a entitats, ciutadans i societat en general pel que fa als serveis de telecomunicació (novetats tecnològiques i legislatives, qüestions referides al consum, problemes burocràtics, administratius o tècnics en el desplegament dels serveis, etc).
 
Aquests grups se sumen als que ja estan actius al CETC sobre So, Acústica i Audiovisual, Energia i TIC, Emprenedoria, Radiocomunicacions i Exercici de la Professió.
 
Si vols participar d'un d'aquests grups o vols crear un de nou, deixa'ns les teves dades amb el següent formulari.
 
 


 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto