Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Empreses i Col·legis Professionals debaten sobre la política industrial TIC de Catalunya

08/11/2013

Col·legis Professionals i Associacions empresarials del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) van debatre sobre la política industrial TIC de Catalunya en una trobada organitzada pel Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica (COEINF) el passat 29 d’octubre. Hi van participar com a representants de la Generalitat de Catalunya, Antoni Ma. Grau, Director General d’Indústria i Joan Miquel Hernández, Director de Desenvolupament Empresarial.

Antoni Ma. Grau va desenvolupar la nova política industrial de Catalunya, alineat amb RIS3CAT (Research and Innovation Strategies for Smart Specialization) en el marc de l’estratègia Europa 2020, amb 7 sectors prioritaris per al Govern: alimentació, energia i recursos, sistemes industrials, disseny, mobilitat sostenibile, salut i experiència. En concret, l’àmbit mobilitat sostenible està directament relacionat amb les TIC incloent internet, solucions mòbils i smart cities. Encara que el sector TIC no està entre les prioritats de la política industrial, si es considera transversal a tots els sectors com la principal tecnologia clau facilitadora (KET).

Aquesta política determinarà l’assignació dels fons europeus, els quals es decidiran projecte a projecte per a cadascun d’aquests sectors prioritaris, sent el més habitual els projectes TIC.

Joan Miquel Hernández va explicar els fonaments del nou programa de clústers com a política instrumental, amb la marca Catalonia Clusters que acreditarà els clústers existents i/o nous, així com  els criteris de participació en el programa: transversals amb representants de tota la cadena de valor, amb orientació al mercat, presència empresarial significativa, i d’àmbit territorial mínim Catalunya.

A la trobada hi va participar en representació del Col·legi d'Enginyers de Telecomunicació de Catalunya (CETC), el vicedegà, Jordi Berenguer. 

Més informació: http://enginyeriainformatica.cat/?p=10409


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 -
WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto