Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Oberta la convocatòria als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

19/12/2013


La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que tindrà lloc el 20 de febrer de 2014 al Palau de Congressos de Catalunya, és el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit. La convocatòria per presentar candidatures ja és oberta i les bases estan disponibles a www.lanit.cat.
En concret, els cinc guardons que s’atorguen són un reconeixement a:

• Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada: persona que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

• Premi Salvà i Campillo al Jove Emprenedor:
persona jove per la seva capacitat emprenedora a l'hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d'èxit o innovadora en l'àmbit de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

• Premi Alan Turing al CIO de l'any:
reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional.

• Premi Alan Turing al Compromís Social: persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social.

• Premi d’Honor: persona amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional.

Jurat de prestigi
El jurat d’aquesta 19a edició de La Nit està format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i per representants d’ambdues entitats organitzadores (l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col•legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya). Així, els encarregats de valorar les candidatures seran: Ginés Alarcón, president de NAE; Xavier Benedicto, director del programa Galileo a l’European Space Agency; Raúl Cabanes, professor titular de la Universitat Politècnica de Madrid; Pilar Conesa, CEO d’Anteverti i directora de l’Smart City World Congress; Paco García Morán, Chief IT Advisor de la Comissió Europea; Enrique Gutiérrez Bueno, president del Comitè de Societat de la Informació de l’Institut de l’Enginyeria; Luis Lada, ex-president de Movistar; Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat; Mingo Olmos, degà del COEINF; Joan Solé, president de Telecos.cat; Toni Velamazán, president de CIOs.cat i vicedegà del COEINF; i Jordi Berenguer, vicepresident de Telecos.cat.

Veure bases dels premis a www.lanit.cat (el termini de presentació de candidatures finalitzarà el 20 de gener de 2014).

Més informació i contacte: premis2014@lanit.cat

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

26 gen. 2022 - Presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a Catalunya!

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto