Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Telecos.cat participa al 4 Years From Now, l'event per a emprenedors del MWC

24/02/2014

L'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) participa des d'avui i fins dijous al 4 Years From Now (4FYN), la setmana de referència de l'emprenedoria mobile emmarcada en el Mobile World Congress (MWC). Així, diversos membres del col·lectiu, entre els quals es troben Jaume Codina, Jaume Xarrié, Albert Sitjà i Guillermo Canal, formen part del panell d'advisors (consultable al següent enllaç).
 
4YFN aglutina els millors líders de la indústria, emprenedors d'èxit i experts digitals, a més d'acceleradores, incubadores i inversors, i ofereix als assistents l'oportunitat de fer networking i trobar els recursos necessaris per iniciar o accelerar els seus projectes. La trobada inclou un ampli programa de conferències, workshops, pitches i reunions amb experts dissenyat per resoldre les principals necessitats de l'entorn emprenedor mobile.
 
Conferències i workshops
El programa de conferències i workshops de 4YFN compta amb figures destacades de l’entorn emprenedor internacional com Martin Varsavsky, emprenedor, empresari i inversor que ha fundat 7 empreses en els darrers 20 anys tan globalment conegudes com Jazztel, Ya.com i la darrera Fon. Di-Ann Eisnor de Waze; Verne Harnish, guru nord-americà expert en coaching per a emprenedors; Carlos Domingo, vicepresident de Telefónica i CEO de Telefónica I+D; Morten Lund, emprenedor en sèrie que ha invertit en més de 80 startups; Kenneth Morse, fundador del MIT Enterpreneurship Centre i professor visitant d’ESADE; Pepe Agell, Senior Director de Chartboost o Aldo de Jong, cofundador de la consultoria d’innovació Claro Partners.
 
Entesos com a tallers interactius i pràctics, els Workshops 4YFN ofereixen a emprenedors i starups una autèntica immersió en aspectes centrals de l’emprenedoria.

Més informació a http://4yfn.com/

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
27 gen. 2022 - Taula d'experts. Avantatge competitiu en la incorporació de persones neurodivergents a l'entorn digital

28 gen. 2022 - Presentació de reptes SmartCatalonia Challenge amb els Mossos d’Esquadra

01 febr. 2022 - Jornada STEM: visibilitzem l’enginyeria

01 febr. 2022 - Catalonia Smart Drones / DCA-Drons

02 febr. 2022 - IOTSWC Webinar: Impact of Distributed Ledgers on Provider Networks

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto