Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Telecos.cat lidera la Taula Consultiva de les Infraestructures de Telecomunicació en les Edificacions

28/02/2014

Telecos.cat lidera (juntament amb el COETTC) la Taula Consultiva de les Infraestructures de Telecomunicació en les Edificacions (ICTs), on també participen altres agents d’aquest àmbit d’actuació, com són Feceminte, AITE-FENITEL, AGIC, la Generalitat (a través de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació), Localret i l’Ajuntament de Barcelona.

 
Aquesta taula consultiva neix amb la voluntat de ser un punt de referència per a tot el sector, on poder compartir experiències i crear recomanacions i bones pràctiques en l’àmbit de les ICTs.
 
La primera reunió (convocada ahir per la DGTSI) servia per establir les bases de funcionament d'aquesta Taula i concretar els següents passos a seguir, encaminats a compartir les diferents actuacions i projectes que cadascun dels agents té en marxa.
 
Així, per exemple, s’ha parlat de la necessitat efectiva d’incloure les telecomunicacions en la Inspecció Tècnica d’Edificis, la creació d’unes recomanacions comunes en matèria de videoporters, el problema de l’accessibilitat a les telecomunicacions en els habitatges o la promoció de la qualitat de les instal·lacions.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto