Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Aliança estratègica amb el Clúster de l’Audiovisual de Catalunya per treballar plegats en pro del sector

21/03/2014

El president de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), Joan Solé, i el del Clúster de l’Audiovisual de Catalunya (clusteraudiovisual.cat/el-cluster), Xavier Guitart, signaven ahir un conveni de col·laboració a través del qual ambdues entitats es comprometen a treballar plegades en pro del sector.

És en aquest sentit que el grup de treball d’Acústica i Audiovisual de Telecos.cat comptarà entre els seus membres amb un representat del Clúster per tal de contribuir al desenvolupament de les activitats pròpies del col·lectiu, com són la organització de conferències, seminaris, cursos i jornades que serveixin per fer difusió dels temes relacionats amb aquest àmbit.

Igualment, Telecos.cat assumeix el compromís de col·laborar amb el Clúster per facilitar i fomentar la cooperació entre els agents del sector audiovisual i el sector TIC, amb l’objectiu de potenciar la innovació, la creativitat i el talent, promovent Catalunya com a centre audiovisual de referència internacional.

Finalment, l’acord preveu realització d’actes i esdeveniments conjunts dins dels àmbits esmentats.

També assistia a l’acte de signatura (foto) Jaume Codina, representant de la Junta de Telecos.cat al grup de treball d’Acústica i Audiovisual.

Més fotos al següent ENLLAÇ

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto