Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Presentem l'AQPE a la Direcció General de Telecomunicacions de la Generalitat

10/04/2014

 
Una delegació de l’AQPE (formada, entre d'altres, pel president de Telecos.cat, Joan Solé, i per Xavier Clotet) va ser rebuda per Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu d'explicar-li els objectius de l’agència i  les oportunitats que ofereix la certificació PEQ (Professional Engineer de l’AQPE) als professionals de l'enginyeria en Informàtica i de Telecomuniació.

En la presentació es va explicar que l’AQPE és una Fundació Privada que té com a objectius la certificació dels professionals de l’enginyeria en funció dels coneixements acreditats i l’experiència professional en les diferents especialitats, classificats en àmbits d’actuació, segons procediments de certificació objectius i estandarditzats, així com la promoció de la convergència internacional, principalment europea, dels sistemes de qualificació empleats i del seu reconeixement mutu.

Durant la trobada, es va destacar la importància de la certificació dels professionals de l’enginyeria en l'àmbit de les TIC, com una eina i un instrument que ha de servir i ser útil per al desenvolupament i evolució professional dels enginyers, així com per a les empreses i a les administracions que ho afavoreixen i ho valoren.

Des de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació es valora positivament una iniciativa com aquesta, destacant la importància que les enginyeries en informàtica i en telecomunicacions tenen per a la societat, les empreses i les persones, en un moment de canvi on aquestes actuen com a grans generadores d’oportunitats.
 
De fet, l'AQPE s'alinea plenament amb els objectius de la Direcció General  per incrementar el valor afegit, impulsar la innovació i el coneixement especialitzat; promoure la creació d'unes infraestructures de telecomunicacions adequades que facin arribar a la ciutadania, les empreses i les administracions públiques els serveis avançats de comunicacions electròniques; i fomentar l’accés i l’ús de les noves tecnologies per part de la societat civil, en especial dins dels àmbits de l’educació, la cultura, la sanitat i les petites i mitjanes empreses.
 
Font: AQPE 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 set. 2022 - Sessió informativa del Màster en Smart Energy

07 set. 2022 - Oficina Acelera Pyme: Blockchain i la seva adopció a negocis tradicionals

07 set. 2022 - SpaceTech: Reptes i oportunitats vistes per Jaume Sanpera de Sateliot i Xavier Lobao de l’Agència Europea de l’Espai

08 set. 2022 - Conferència: "El gènere dels algoritmes"

12 set. 2022 - UPCArts: Intel·ligència artificial i tecnoètica

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto