Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


El Congrés dels Diputats aprova la nova Llei General de Telecomunicacions

06/05/2014

A la nota informativa emesa pel Ministeri després de l’aprovació de la Llei aquest 29 d’abril pel Congrés, s’assegura que la Llei General de Telecomunicacions té “com a objectius principals la cohesió social i territorial en l’àmbit de les telecomunicacions i l’eficiència en els desplegaments” mitjançant l’adopció de mesures que ajudin els operadors a la innovació i a la inversió en noves xarxes de telecomunicacions.

En el decurs de la tramitació parlamentària s’han incorporat un total de 179 esmenes. Fruit de modificacions introduïdes el Ministeri entén que aquestes esmenes han suposat:

  • Garantir uns mecanismes de col·laboració entre l’Estat i les altres Administracions Públiques reals, efectius i aplicables dins de la lleial col·laboració entre administracions públiques i que hi hagi millor coordinació. Amb això es garanteix la unitat de mercat en el sector de les telecomunicacions i es facilita per al conjunt d'Administracions Públiques el que els operadors puguin desplegar les seves xarxes i realitzar inversions. 
  • Potenciar el reconeixement i garantia dels drets dels usuaris de telecomunicacions en àmbits com ara més informació als usuaris en assumptes com a qualitat, tarifes i compensacions, així com reforçar els drets dels usuaris amb portabilitat, millores en el contingut dels contractes, transparència en les reclamacions d'usuaris, i sancions més importants per incompliment d'aquests drets, entre unes altres.
  •  Reforçar i aclarir de les competències de la CNMC, per exemple, en matèria sancionadora, en l'assignació de la competència residual i en el reconeixement de manera expressa, de les seves funcions d'assessorament o arbitratge, entre unes altres.
  • La previsió de mesures per reduir l’escletxa digital i per universalitzar la banda ampla. També s'ha introduït una disposició addicional que persegueix impulsar la política industrial del sector TIC i la innovació en aquest àmbit.
Font: Localret
Consulteu la publicació de la Llei al BOE 
Consulteu l'últim document aprovat pel Congrés dels Diputats: document 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 -
WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto