Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Les oportunitats i incerteses entorn a la nova Llei General de Telecomunicacions a debat

30/05/2014

La seu de Telecos.cat acollia ahir a la tarda la Jornada de debat sobre la nova Llei general de Telecomunicacions, que comptava amb la participació com a ponents de Carles Salvadó, cap del Servei de Telecomunicacions de la Direcció General de Telecomunicacions de la Generalitat, Ismael Bataller, representant del Grup de Treball de Radiocomunicacions, Raimon Balart, representant del Grup de Treball d'Exercici de la Professió i Amalia Pelegrín, directora del sector Operadors d'AMETIC.
 
Durant la tertúlia, moderada per l'advocat Josep Jover, es van valorar diversos aspectes relatius a la normativa: les novetats que incorpora respecte a lleis anteriors, les oportunitats que pot generar per als professionals de l'enginyeria de telecomunicació i el paper de les administracions locals i de les operadores, entre d'altres.
 
Així, entre les principals conclusions, va quedar palesa la necessitat de comptar amb un codi de bones pràctiques per al desplegament d'Infraestructures de Telecomunicaions. Igualment, es va estar d'acord en què la nova llei pot obrir noves possibilitats d'acció per als enginyers de telecomunicació en el camp d'edificis que no estan subjectes a la llei de protecció horitzontal (edificis singulars).
 
 
D'altra banda, però, es va criticar l'excessiu esperit centralitzador de la norma, que pot fer que l'administració local quedi "desemparada" en la presa de decisions i la protecció de l'usuari. També es va valorar negativament el fet que molts punts de la normativa quedin subjectes a l'aprovació de futurs reials decrets i, per tant, sense una definició clara. Des del sector Operadors, però, es va voler posar de manifest que sempre que hi hagi esperit de consens, "les coses es faran bé".
 
 
GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 set. 2022 - Sessió informativa del Màster en Smart Energy

07 set. 2022 - Oficina Acelera Pyme: Blockchain i la seva adopció a negocis tradicionals

07 set. 2022 - SpaceTech: Reptes i oportunitats vistes per Jaume Sanpera de Sateliot i Xavier Lobao de l’Agència Europea de l’Espai

08 set. 2022 - Conferència: "El gènere dels algoritmes"

12 set. 2022 - UPCArts: Intel·ligència artificial i tecnoètica

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto