Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Segona reunió de la Taula Consultiva de les Infraestructures de Telecomunicació en les Edificacions

18/06/2014

La seu de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat acollia ahir la segona trobada de la Taula Consultiva de les Infraestructures de Telecomunicació en les Edificacions, que lidera Telecos.cat (juntament amb el COETTC) i on també participen altres agents d’aquest àmbit d’actuació, com són Feceminte, CEDOM, AITE-FENITEL, AGIC, la Generalitat (a través de la DGTSI), Localret i l’Ajuntament de Barcelona.  

En aquesta segona reunió es van posar sobre la taula diverses accions que es volen desenvolupar conjuntament entre totes les entitats que en formen part. Una d’elles serà l’elaboració d’una anàlisi del sector, del negoci que hi té cabuda, i dels reptes i les oportunitats que se'n deriven.

La trobada també va servir per abordar la definició d’unes recomanacions d’infraestructures de telecomunicació per al sector hoteler, les obligacions i drets que tenen els propietaris de mantenir les instal·lacions i dels recursos destinats a les inspeccions.

En el sentit ampli, la Taula pretén que les telecomunicacions siguin considerades com un servei bàsic a inspeccionar, revisar, dissenyar i instal·lar en qualsevol de les edificacions del nostre país, per això s’elaborarà un material de suport per a les revisions de les edificacions que actualment es duen a terme.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto