Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


El GT de Seguretat de la Informació tradueix al català els "7 Principis Fonamentals" de la organització "Privacitat en el Disseny"

17/07/2014

El Grup de Treball de Seguretat de la Informació de Telecos.cat ha traduït i publicat al català la guia dels “7 Principis Fonamentals” de la organització “Privacitat en el Disseny”. Aquesta traducció s’afegeix a les que s’han fet en altres idiomes i ja en sumen 37.

Davant de tota l'explotació de dades que es fa en les solucions i serveis TIC, la privacitat es converteix en un aspecte clau d’un bon servei tecnològic. Si aconseguim aplicar els principis de privacitat ja des del disseny inicial d’aquests serveis, hi tindrem molt guanyat quant a la privacitat de les dades.

La Privacitat en el Disseny s’estén com una “trilogia” d’aplicacions que inclouen: 1) Sistemes d'IT; 2) Pràctiques de negoci responsables; i 3) Disseny físic i infraestructura en xarxa. Els objectius de la Privacitat en el Disseny – assegurar la privacitat i exercir el control de la pròpia informació i, per a les organitzacions, assolir un avantatge competitiu sostenible – es poden aconseguir practicant aquests "7 Principis Fonamentals".


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto