Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Participem al lliurament del II Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions

31/10/2014

La periodista Lucía El Asri, de hojaderouter.com, ha estat escollida guanyadora de la 2a edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, que compta amb la col·laboració de Telecos.cat. L'acte, celebrat a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona i conduït pel periodista Bruno Sokolowicz, va comptar amb la presència de representants del periodisme, el sector empresarial i de les telecomunicacions.

Aquest Premi, que té una dotació de 1.000 euros per al guanyador i distingeix amb un diploma commemoratiu quatre treballs finalistes, s'atorga a professionals que, segons el parer del jurat, han destacat en la difusió de treballs periodístics sobre aspectes relacionats amb l'àmbit de les telecomunicacions des d'un punt de vista global; la innovació aplicada a les telecomunicacions; el consum de les telecomunicacions i la seva aplicació en les tecnologies de la informació i la comunicació; o el cloud computing en les seves diverses aplicacions.

Un total de 120 treballs han competit en aquesta II Edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, convocat per l'operador de telecomunicacions especialitzat en serveis de telefonia per a empreses des del núvol Masvoz (empresa associada a Telecos.cat). Lucía El Asri, que ha estat seleccionada guanyadora d'aquesta II Edició pel seu reportatge 'Internet enmig del desert', és redactora en hojaderouter.com, Msur.es i diversos mitjans digitals, així com a la revista Yorokobu. Els quatre finalistes que han rebut un diploma commemoratiu han estat Raúl Montilla i Óscar Muñoz de La Vanguardia; Rebeca Yanke d'El Mundo; Noelia Hernández de Personal Computer & Internet; i José Luis Avilés de hojaderouter.com.

El Premi ha estat atorgat per votació d'un jurat format per persones de reconegut prestigi en el món de l'empresa, les telecomunicacions i el periodisme: Joan Solé, president de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat); Franc Carreras, professor de Màrqueting Digital a ESADE i fundador de Som Digitals i Silicon Barri; Cristóbal Escoda, director i fundador de la consultora tecnològica Nae; Antonio Lorenzo, redactor especialitzat en tecnologia i telecomunicacions a El Economista i director de la revista digital Tecnologia de elEconomista.es; i Xavier Blasco, director financer de Masvoz. Per emetre la resolució, el jurat ha tingut en compte factors com el rigor de la informació, la fiabilitat i la diversitat de les fonts utilitzades, l'originalitat en l'enfocament dels treballs, l'interès social i la dificultat de la seva elaboració.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 -
WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto