Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Telecos.cat reivindica el lideratge dels Enginyers de Telecomunicació en el mercat de les ciutats intel·ligents a l'Smart City Expo World Congress

17/11/2014

L'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) tindrà enguany una presència destacada a l'Smart City Expo World Congress, l'esdeveniment clau del sector de les ciutats intel·ligents, que té lloc de dimarts a dijous d’aquesta setmana a Fira de Barcelona. 

Amb el lema "We have the professionals, we have the talent. Leading smart city technology", l’entitat vol visualitzar el lideratge que exerceixen els enginyers de telecomunicació en el mercat de les smart cities. És per aquest motiu, que l’estand del col·lectiu (l’F619, al pavelló 2, nivell 0, del recinte de Gran Via) servirà per oferir informació sobre la pròpia activitat i funcionarà com a punt de trobada i promoció professional per als enginyers que en són membres.

Precisament per incentivar la participació d'aquests, durant les darreres setmanes s'han sortejat invitacions i ofert un 30% de descompte en el preu de les entrades.

Pel que fa a les activitats programades, destaquen la presentació de la guia "Construint la smart city" (informe elaborat per Telecos.cat per encàrrec de la Diputació de Barcelona), que tindrà lloc el dijous 20 de novembre a les 16h a l’estand de la Diputació, i la inauguració oficial del Grup de Treball Smart Cities, el dimecres 19 de novembre a les 18h a l’estand de Telecos.cat.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 -
WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto