Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Presenta la teva candidatura als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

28/11/2014

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que tindrà lloc el 26 de febrer de 2015 a l’Auditori, és el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit. La convocatòria per presentar candidatures ja és oberta i les bases estan disponibles a www.lanit.cat

En concret, els cinc guardons que s’atorguen són un reconeixement a:

·         Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada: persona que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

·         Premi Salvà i Campillo al Jove Emprenedor: persona jove per la seva capacitat emprenedora a l'hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d'èxit o innovadora en l'àmbit de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

·         Premi Alan Turing al CIO de l'any: reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional.

·         Premi Alan Turing al Compromís Social: persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social.

·         Premi d’Honor: persona amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional.

Jurat de prestigi
El jurat d’aquesta 20a edició de La Nit està format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i per representants d’ambdues entitats organitzadores (l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya). Així, els encarregats de valorar les candidatures seran: Raúl Cabanes, professor de la Universitat Politècnica de Madrid; Pilar Conesa, CEO d’Anteverti i directora del Congrés de l’Smart City World Congress; Marta Continente, Projectes Smart Cities a l'Autoritat Metropolitana de Barcelona; Agustín Cordón, director general de Fira BCN i vicepresident de la Mobile World Capital; Elisabet Golobardes, professora de La Salle-URL i membre del GR-SETAD; Enrique Gutiérrez Bueno, president del Comitè de Societat de la Informació de l’Institut de l’Enginyeria; Catalina Grimalt, CIO del Port de Barcelona i presidenta del Consell de CIOs de Catalunya; Juan Pablo Peñarrubia, degà del COIICV i president del CCII; Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i de Societat de la Informació de la Generalitat; José Emilio Serra de Fortuny, Customer Satisfaction, Quality and Business Development VP a Schneider; Mateo Valero, director del Centre de Supercomputació de Barcelona (BSC); Xavier Verdaguer, CEO d’Imagine Silicon Valley; Mingo Olmos, degà del COEINF; Joan Solé, president de Telecos.cat; Miquel Boix, vicedegà del COEINF; i Jordi Berenguer, vicepresident de Telecos.cat.

Veure bases dels premis a  www.lanit.cat  (el termini de presentació de candidatures finalitzarà el 22 de gener de 2015).
Més informació i contacte: premis2015@lanit.cat


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
27 gen. 2022 - Taula d'experts. Avantatge competitiu en la incorporació de persones neurodivergents a l'entorn digital

28 gen. 2022 - Presentació de reptes SmartCatalonia Challenge amb els Mossos d’Esquadra

01 febr. 2022 - Jornada STEM: visibilitzem l’enginyeria

01 febr. 2022 - Catalonia Smart Drones / DCA-Drons

01 febr. 2022 -
NOU CURS de SoftSkills - Entrenament per a directius

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto