Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Descobreix el nostre servei de promoció professional

28/01/2015

Telecos.cat posa a la teva disposició el servei de promoció professional per tal de donar a conèixer el teu lideratge o participació en projectes, solucions tecnològiques, o si ets investigador, els teus resultats de recerca.

Grups de treball + Activitats sectorials + Jornades tècniques + Reconeixement + Difusió

Per una banda, els nostres grups de treball són un aparador magnífic per compartir amb els companys de professió les teves propostes tecnològiques o els teus resultats. D’aquesta manera podràs intercanviar experiències amb els professionals de referència de cada àmbit.

Per altra banda, podem organitzar jornades específiques tècniques en el teu àmbit de treball on podràs exposar el teu projecte o les teves consideracions tecnològiques. L’organització d’aquest tipus de jornades es fa individualment, estudiant la millor manera de promocionar-te i d’oferir un contingut tècnic de qualitat als assistents.

També podem organitzar activitats sectorials, obertes a la societat i a professionals d’altres àmbits, on pots explicar de forma divulgativa una tecnologia o uns plantejaments de millora. Hem col·laborat amb moltes entitats per fer això: entitats municipalistes, cambres de comerç, diputacions, associació de promotors, col·legi d’advocat, altres col·lectius d’enginyers, etc.

Finalment, i no menys important, tenim mecanismes per a la difusió, reconeixement i acreditació de la teva experiència professional i de les teves propostes, informes, presentacions o altra documentació que puguis generar.

I si participes en algun mitjà de comunicació, congrés o conferència, donem repercussió de la teva participació!

Si vols sol·licitar aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres a serveis@telecos.cat o al 935513322.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto