Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


En primera persona: Visita a Gaes

07/09/2012

Moltes de les promocions de telecos sortits de les fornades de la UPC han passat per haver de aprovar la famosa assignatura de Acústica, una espècie de compendi que passa per la física, la electrònica i les telecos. Per molts dels avui en possessió del títol,  l’Acústica no era sinó una assignatura perduda per allà al mig i que s’havia de superar, no hi havien “optatives”. Potser era una “maria”, no ho sé, però el cas que uns quants sembla que hi vam gaudir.

Doncs fa pocs dies, un quants d’aquests “frikies” segons diuen, ens vam trobar a la visita a la seu de R+D de GAES al 22@. No cal dir qui es GAES, tothom la coneix molt bé per la seva forta presencia en els mitjans i suposo que més d’un hi té familiars que en són clients. La visita va estar fantàstica; GAES  ha estrenat no fa massa una nova seu i té molt clar que la divulgació és bàsica i que millor que explicar el que fa i com ho fa, que això és ser valents per fer-ho a un grup de telecos que amb la febre d’avui dia perquè tothom arrenqui negocis ves a saber que poden fer després amb el que han vist i escoltat.

Al front del Departament de la R+D de GAES hi ha un teleco, en Lluis Gómez, que en pocs anys ha conseguit fer creixer el departament i ja té un bon grapat d’enginyers que van estar també per nosaltres: es una gran deferència. En Lluis ens va fer una ruta per les seves instal·lacions: laboratoris ben equipats, sala blanca, equips d’injecció de plàstics i per la creació dels motlles d’injecció, microsoldadura làser per fer-se el seus propis CI i molt més que és difícil de posar en quatre ratlles. Maquinària puntera, inversions elevades, un bon producte i tots els processos comercials i de postvenda orientats a donar un tracte personalitzat al client és el que han aconseguit i els han portat a estar presents en molt països. Una bona rendibilitat, visió de futur, altes inversions en R+D, donen feina a moltes persones, més de 600 centres GAES, estar entre els primers llocs en el ranking mundial de audiòfons de qualitat, moltes patents, etc. En fi, que el vam comentar a l’acabar la visita: tant de bò que tinguéssim moltes més empreses com GAES al nostre territori!

Donem les gràcies al nostre col·lega Lluis Gòmez i a tot l’equip de R+D que dirigeix pel tracte exquisit i la qualitat de les explicacions al llarg de la visita, agraint especialment la sessió tecnològica a l’auditori amb la qualitat i quantitat de les coses que ens va explicar (també vam fer moltes preguntes tot i que encara n’hauríem volgut més, va ser interessantíssim!).

Per últim, agraïm al Director General, Sr Gassó la seva presencia a la cloenda de la visita a qui felicitem per l’èxit de GAES i la trajectòria del grup que dirigeix i que desitgem que puguin seguir aportar més valor i creixement a l’economia catalana i al sector TIC del qual tots formem part.    


Jaume Codina
Col·legiat 1015
Vocal del CETC

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 -
WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto