Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


La 20a Nit farà un reconeixement especial a l’Ajuntament de Barcelona (projecte Vincles), La Salle Campus BCN-URL i Hispasat

13/02/2015

La 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector TIC que tindrà lloc el proper 26 de febrer a l’Auditori, farà un reconeixement especial a l’Ajuntament de Barcelona per Vincles BCN, projecte que pretén donar resposta a l’aïllament de les persones grans que viuen soles i necessiten sentir-se acompanyades.

L’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) consideren que aquesta iniciativa, que ja va ser  va ser reconeguda al setembre amb el premi Mayors Challenge promogut per l’ex-alcalde de Nova York, Michael Bloomberg, és “un magnífic exemple de com la tecnologia pot contribuir a millorar la nostra societat incrementant el benestar i la qualitat de vida dels ciutadans”.

En el decurs de la 20a Nit, ‘telecos’ i informàtics també retran homenatge a La Salle Campus Barcelona, membre fundador de la Universitat Ramon Llull, en motiu del 50è aniversari de la posada en marxa de la primera escola de Telecomunicacions de Catalunya. Durant el curs 1965-1966, essent director el germà Plàcid -i gràcies també a l’impuls del germà Mateo-, es van iniciar els nous estudis dins d’aquest àmbit substituint els de peritatge industrial. Des de llavors fins a dia d’avui, La Salle no ha parat de créixer i és tot un referent per al sector TIC del país.

També coincidint amb una efemèride, la organització farà un tercer reconeixement a Hispasat, que commemora enguany els seus 25 anys d’història. Fundada el 1989 com una iniciativa público-privada, la companyia ocupa actualment la novena posició al rànquing d’operadors a nivell mundial, compta amb quatre posicions orbitals, set satèl·lits en òrbita i tres en construcció.

Lliurament de premis i conferència de Xavier Verdaguer

Com és habitual, la Nit serà alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, dels Premis Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit  (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia).

Prèviament tindrà lloc la intervenció via vídeo de Günther Oettinger, nou comissari europeu d’Economia i Societat Digital, i la conferència sobre innovació de Xavier Verdaguer, emprenedor en sèrie i fundador de l’Imagine Creativity Center de Silicon Valley. També està prevista la participació a la Nit de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, encarregada de lliurar el Premi d’Honor i de la cloenda institucional.


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 - WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

16 jul. 2020 - EXPONENTIAL DAY #2: Com transformarà la nova mobilitat el futur de les empreses?

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto