Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Aconsegueix el teu Certificat PEQ Member AQPE subvencionat al 100%

19/03/2015

 

Si tens menys de 5 anys d’experiència professional, posa’t en en contacte amb nosaltres per iniciar la tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE de manera gratuïta enviant-nos un correu a serveis@telecos.cat

L'AQPE (Agency for Qualification of Professional Engineers) és una Fundació que integra les institucions professionals dels enginyers de Telecomunicació, Agrònoms, Camins, Industrials, Informàtics, Tècnics Agrícoles, Tècnics d’Obres Públiques, Tècnics de Telecomunicació i Tècnics Industrials. Aquestes institucions agrupen més de 50.000 enginyers.

L'AQPE té com a finalitat la qualitat de l’enginyeria, promovent, projectant i vetllant per l’excel·lència en l’exercici i bones pràctiques dels seus professionals. Així, el certificat PEQ (Professional Engineer de la AQPE) és un certificat de competència professional que acredita els coneixements i l’experiència professional dels enginyers, amb un sistema inspirat en el model anglosaxó i la ISO 17024 de certificació de persones. Aquesta certificació també vol facilitar la mobilitat internacional dels professionals de l’enginyeria.

Durant el mes d’abril es farà la presentació de l’Aplicació ON-LINE per a la sol·licitud i tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE, i es convidarà a tots els col·legiats/des o associats/des de les entitats membres, amb menys de 5 anys d’experiència professional, a que obtinguin la certificació PEQ com a Members de l’AQPE, amb una subvenció del 100%.

Per garantir l’èxit de la presentació de l’Aplicació per la sol·licitud i tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE, es farà una prova pilot el 26 de març de 2015, a les 18:30, al Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. Per aquest motiu, volem demanar la vostra col·laboració perquè 3 voluntaris, amb menys de 5 anys d’experiència professional, hi participin per provar que funciona correctament l’aplicació (hauran de portar portàtil i la documentació digitalitzada que els indicaran).

>>Si tens menys de 5 anys d’experiència professional, i vols participar en la prova pilot de l’Aplicació per la sol·licitud i tramitació de la certificació PEQ de l’AQPE, envia’ns un correu a serveis@telecos.cat.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 jul. 2020 - WEBINAR AQPE: Els punts clau de la certificació Professional Engineer

15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

16 jul. 2020 - EXPONENTIAL DAY #2: Com transformarà la nova mobilitat el futur de les empreses?

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto