Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Telecos.cat promou la formació “d’enginyers de capçalera”

27/05/2015

Igual que el metge de capçalera ens assessora en aquelles qüestions de salut del dia a dia, l'enginyer de capçalera és aquell professional que acompanya als empresaris per tenir a punt les qüestions quotidianes en l'àmbit de l'enginyeria. Amb aquesta idea, Telecos.cat ha volgut oferir una formació als membres del seu col·lectiu per conèixer les directrius bàsiques que els han de permetre oferir els serveis d’enginyer que com a tals podem fer. El passat dilluns, Toni Garrido, especialista en aquests tràmits a ProjectExpress, va ser l’encarregat d’impartir la formació.

Durant la sessió es va parlar de les qüestions administratives i dels requisits tècnics com per exemple la ventilació, les superfícies i les alçades, la protecció contra incendis, etc. També va explicar com s’ha de fer per legalitzar una instal·lació i quins són els diferents condicionants d’accessibilitat. Finalment, també va parlar sobre l’acústica i els nivells d’emissió sonora i sobre les llicències d’activitat en locals comercials i industrials. A més, també va explicar que després de l’activitat com enginyers, les entitats de control certificaran les instal·lacions. Garrido va posar l’accent en fer atenció a les ordenances municipals, ja que varien en cada població.

Com a rerefons, en la xerrada es va fer palesa la idea que el servei que ofereix l’enginyer no és puntual sinó que ha de ser continuat i hauria d’incloure des de l’assessorament a l’hora d’escollir el local, fins a la legalització de les diferents activitats que s’hi volen dur a terme.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
14 abr. 2020 - Sessió formativa ISACA: 'D'una plataforma complexa a un ecosistema complet: una visió holística de seguretat'

20 abr. 2020 -
CURS ONLINE: Què cal fer per treure el màxim profit a LINKEDIN?

28 abr. 2020 -
CURS: Introducció al mon del “Blockchain” (3a edició)

06 maig 2020 -
CURS: Elaboració de Projectes d'ICT

15 maig 2020 - Hackathon Blockchain

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto