Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Telecos.cat inaugura el fòrum "Noves xarxes de banda ampla sense fils"

10/06/2015

Ismael Bataller, coordinador del grup de treball de Radiocomuniaccions i espectre de Telecos.cat, i Salvador Ramon, director de Telecos.cat, van ser els encarregats el passat 10 de juny d'inaugurar el fòrum "Noves xarxes de banda ampla sense fils" que Telecos.cat organitza juntament amb l'Associació @asLAN.
 
Salvador Ramon va agrair la presència als assistents i va destacar que l'èxit de la jornada és una mostra que la gestió de les xarxes sense fils és un tema de màxim interès, ja que cada vegada hi ha més terminals que s'hi connecten i utilitzen aplicacions més ràpides. Això, posa a prova  la gestió i el disseny de les xarxes, ja que l'espectre és limitat. 
 
Ismael Bataller va introduir diversos dels temes que es tractarien durant la jornada i va explicar que el fet que cada vegada hi hagi més dispositius i amb més aplicacions  que utilitzen la banda d'ús comú planteja certs riscos de bloqueig si no es treballa apropiadament. Bataller també va destacara que un altre risc és el de la privacitat i la confiabilitat de les dades, que cal garantir i cal que la societat també percebi que s'està garantint. Finalment, va apuntar que aquests riscos es poden convertir en reptes i oportunitats de negoci.  
 
El fòrum va comptar amb el suport dels principals fabricants de la indústria i va oferir una completa visió sobre les principals tendències tecnològiques per afrontar els reptes per al desplegament i la gestió de xarxes d'alta capacitat i densitat. 
 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
20 abr. 2021 - Llançament de Valkiria Intech

21 abr. 2021 - Fòrum de la comunicació del CAC: Com sobreviure a la societat de la desinformació

21 abr. 2021 - Open Class "Captura de Moviment per a Videojocs" (en línia)

22 abr. 2021 - Ciberseguretat a Catalunya: Coneix la tecnologia necessària per garantir la seguretat de les nostres empreses

22 abr. 2021 - WEBINAR PUE Training Talk: Spark Performance Tuning. Best practices

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.55

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto