Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Tot a punt per a l'iGenium 2015!

19/10/2015

Tot és a punt per a la celebració dimarts 20 d’octubre al Palau Robert d’iGenium’15, la trobada anual de les enginyeries que celebra la seva 4a. Edició; aquest any amb l’eix central de l’energia com a factor de creixement.
 
Telecos.cat, juntament amb la resta d'associacions d’enginyeria que constitueixen l’Institut d’Enginyers de Catalunya, presenten projectes professionals i de les escoles universitàries que destaquen per la innovació, la sostenibilitat i la reducció de la despesa energètica.

En format de vídeo i de debat coneixerem la disminució de la despesa a les estacions de bombament de regadius, la utilització de palla de panís a la zona agrícola, la construcció d’estructures de formigó en comptes d’acer als parcs eòlics flotants, les calderes de biomassa, la gestió dels boscos, el prototip d’una moto elèctrica de carreres, el reciclatge de materials ceràmics i petris de centrals tèrmiques, com s’obté electricitat a partir de energia mecànica generada pel moviment de l’onatge o les plataformes offshore per l’aprofitament de recursos oceànics, energètics (vent, onatge) i biològics (aqüicultura), son alguns dels exemples d’ iGenium’15.

A més de la presentació de projectes d’enginyeria, iGenium’15 presentarà les últimes dades de l’estudi d’inserció laboral de l’AQU referents a enginyeria, que representaran el punt de partida perquè empreses com Everis, o portals de feina com Infojobs puguin contrastar amb la seva experiència aquestes dades.

La Jornada és gratuïta i s’adreça als professionals de l’enginyeria, empreses i consultores, a la indústria, als universitaris i a les administracions públiques.

iGenium’15 compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació, Forestal Catalana, Diputació de Barcelona, ICL Group, Mútua dels Enginyers, Caixa d’Enginyers, Lenovo, Ferrovial, Rücker Lypsa, Món Empresarial, Tecnonews, Wit Comunicació i SingularNet Consulting.
 
Més informació, programa i inscripcions a www.igenium.cat/

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

26 gen. 2022 - Presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a Catalunya!

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto