Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Oberta la convocatòria als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

09/12/2015

La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que tindrà lloc el 18 de febrer de 2016 a l’Auditori, és el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit. La convocatòria per presentar candidatures ja és oberta i les bases estan disponibles a www.lanit.cat.
En concret, els cinc guardons que s’atorguen són un reconeixement a:

Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada: persona que ha contribuït de manera notable a la potenciació o divulgació de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

Premi Salvà i Campillo al Jove Emprenedor: persona jove per la seva capacitat emprenedora a l'hora de posar en marxa una iniciativa empresarial d'èxit o innovadora en l'àmbit de l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual.

Premi Alan Turing al CIO de l'any: reconeixement al CIO (Chief information officer) que ha destacat per la seva tasca professional.

Premi Alan Turing al Compromís Social: persona impulsora d'una iniciativa o projecte innovador amb un impacte social positiu, que aporti valor a la societat en els àmbits de la ciutadania, el medi ambient, la cultura o la integració social.

Premi d’Honor: persona amb una àmplia i destacada trajectòria professional relacionada amb l'Electrònica, les Tecnologies de la Informació i la Comunicació o l'Audiovisual en l'àmbit tècnic, acadèmic, empresarial o institucional.

Jurat de prestigi
El jurat d’aquesta 21a edició de La Nit està format per professionals del sector TIC de reconegut prestigi i per representants d’ambdues entitats organitzadores (l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col•legi d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya). Així, els encarregats de valorar les candidatures seran: Núria Castell, degana de la Facultat d’Informàtica de Barcelona de la UPC; Pilar Conesa, CEO d’Anteverti i Curator de l’Smart City Expo World Congress; Catalina Grimalt, CIO del Port de Barcelona i presidenta del Consell de CIOs de Catalunya; Enrique Gutiérrez Bueno, ex-president del Comitè de Societat de la Informació de l’Institut de l’Enginyeria; Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa i Diputada al Congrés; Mònica Sala, directora general d'Empreses a Orange; José Emilio Serra de Fortuny, Customer Satisfaction, Quality and Business Development VP a Schneider; Fernando Suárez, president del Colexio Profesional de Enxeñaría en Informática de Galicia; Mateo Valero, director del Centre de Supercomputació de Barcelona; Josep Ventosa, director de la Unitat de Negoci España a Cellnex; Mingo Olmos, degà del COEINF; Pedro Linares, president de Telecos.cat; Miquel Boix, vicedegà de Presidència Executiva del COEINF; i Xavier Clotet, vicepresident de Telecos.cat.

Veure bases dels premis a www.lanit.cat (el termini de presentació de candidatures finalitza el 22 de gener de 2016).
Més informació i contacte: premis2016@lanit.cat

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
15 jul. 2020 - Open Innovation Forum 2020

15 jul. 2020 - 12x12: El perill és a dins. El factor humà, la baula més feble de la ciberseguretat

15 jul. 2020 -
NOU WEBINAR GRATUÏT: Recorregut vital pel Blockchain

15 jul. 2020 - WEBINAR: Mi posicionamiento en LinkedIN

16 jul. 2020 - EXPONENTIAL DAY #2: Com transformarà la nova mobilitat el futur de les empreses?

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.49

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto