Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


PROMOCIÓ: Invitacions i entrades amb descompte al IND+I, la trobada anual sobre indústria i innovació de Viladecans

11/04/2016

Gràcies a un acord de col·laboració amb la organització, des Telecos.cat podem oferir als membres del col·lectiu un número limitat d'invitacions i un descompte del 50% de descompte en el preu de les entrades a l'IND+I. Es tracta de la primera trobada anual sobre indústria i innovació de Viladecans que el proper 5 de maig pretén convertir-se en l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de la divulgació i la discussió de tendències i innovacions industrials i les polítiques d’innovació i competitivitat que les poden impulsar.
 
Si vols aconseguir la teva teva invitació envia un correu amb l'assumpte IND+I a serveis@telecos.cat (les assignarem per rigurós ordre de sol·licitud). Si no arribes a temps i t'interessa assistir-hi, per ser membre de Telecos.cat tens un 50% en el preu de l'entrada (trobaràs el CODI DESCOMPTE a l'Apartat Avantatges i Descomptes del web). 

La primera edició de l'IND+I té la voluntat de connectar de manera sòlida amb l’estratègia europea de creixement i ser altaveu del sistema d’innovació i competitivitat industrial europeu.

D’altra banda, pretén atraure a Ca n’Alemany el talent empresarial, tecnològic i acadèmic de primer nivell, per a poder generar coneixement i opinió d’alta qualitat sobre aquests àmbits, anant més enllà de les conclusions de les pròpies jornades.
 
L'IND+I s'adreça a grans i petites empreses innovadores que busquin inspirar-se en nous models de creixement basats en la descoberta d’oportunitats en ecosistemes d’innovació regionals i locals. Empreses amb ganes d’explorar sinergies amb nous coneixements, governs territorials i altres empreses.

També pot ser interessant per a responsables de polítiques públiques de promoció econòmica i innovació, tant per als qui estiguin a l’administració pública com en institucions del coneixement o empreses de consultoria.

I, per últim, la jornada pot tenir valor per a responsables de centres tecnològics, parcs científics o grups d’investigació orientats a portar al mercat les seves descobertes. 
 
>> Descarrega el PROGRAMA en PDF
>> Més informació a www.viladecans.cat/indi  
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
06 set. 2022 - Sessió informativa del Màster en Smart Energy

07 set. 2022 - Oficina Acelera Pyme: Blockchain i la seva adopció a negocis tradicionals

07 set. 2022 - SpaceTech: Reptes i oportunitats vistes per Jaume Sanpera de Sateliot i Xavier Lobao de l’Agència Europea de l’Espai

08 set. 2022 - Conferència: "El gènere dels algoritmes"

12 set. 2022 - UPCArts: Intel·ligència artificial i tecnoètica

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.80

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto