Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


TECHNOLUNCH amb Aleix Valls: “Mobile World Capital Barcelona: reptes i oportunitats en la transformació digital”

20/01/2017El proper dimecres 15 de febrer a les 13:30h tindrà lloc el dinar-debat Techno-Lunch amb la ponència d’Aleix Valls, CEO de Mobile World Capital Barcelona. La sessió serà una oportunitat, a pocs dies del Mobile World Congress, per parlar de l’ecosistema emprenedor de Barcelona, les tendències digitals actuals que mouen el món de l’empresa i les oportunitats que ens brinda ser la capital mundial del mòbil.

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids. Aleix Valls és l’actual CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010 Valls va treballar a LOOP Consultancy, i el juliol de 2010 va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

Cicle Techno-Lunch

Organitzat pel CTecnoen col·laboració entre d'altres de lAssociació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), l’esdeveniment donarà continuïtat al Cicle de dinars-debat Techno-Lunch que ja ha comptat amb la participació de John Hoffman, CEO de GSMA;  Francesc Fajula, Director d’Innovació del Banc Sabadell;  Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i CEO d’Inspirit, i de Paul Terry, European Sales Leader de Linkedin.

De freqüència quadrimestral, el cicle pretén esdevenir una trobada central en l’agenda d’aquells professionals, empreses i institucions vinculades a l’àmbit de la tecnologia, la Innovació i les TIC, mitjançant la ponència i el diàleg amb actors de plena rellevància del sector.

  • Acte: Techno-Lunch amb Aleix Valls
  • Dia, lloc i hora: Dimecres 15 de febrer de 2017- 13:30 h a 16h. Hotel H10 Cubik.  Via Laietana, 69, 08003, Barcelona.
  • Entrades: 30€ tiquet general. Membres de Telecos.cat poseu-vos en contacte amb CTECNO per beneficiar-vos d'un 50% de descompte .
  • Contacte: Aida de la Mata (comunicacio@ctecno.net)  93 300 80 38   www.ctecno.cat
  • Twitter:  @CTecno   #TechnoLunch
 
Inscripcions aquí Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

26 gen. 2022 - Presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a Catalunya!

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto