Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Manifest sobre l’autodeterminació de Catalunya - CTecno

07/11/2012

Com a patrons de la Fundació CTecno compartim el manifest i la voluntat que l'impulsa, per això reproduïm a continuació les motivacions del manifest i el contingut del mateix.
 
És un fet que en els últims temps la relació institucional, econòmica i fiscal entre Catalunya i Espanya ha estat la font de molts debats. Aquestes dificultats d’entesa afecten de forma transversal al nostre país, a la seva economia i al benestar dels ciutadans. El passat 11 de setembre serà recordat com el dia en que una important representació del poble de Catalunya va demanar pacíficament el dret a decidir el seu futur. Conseqüentment, el Parlament de Catalunya, representant de la sobirania del poble català, va aprovar una resolució a favor de consultar a la ciutadania sobre el futur del país.

El CTecno, com a entitat plenament democràtica i sense ànim de lucre, amb la voluntat de treballar per la societat civil catalana i de fomentar la tecnologia com a eina al servei de les persones, no és aliena a aquesta realitat i, per tant, no pot romandre impassible davant els esdeveniments i reptes que afronta el nostre país.
 

MANIFEST SOBRE L’AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA

És un fet que en els últims temps la relació institucional, econòmica i fiscal entre Catalunya i Espanya ha estat la font de molts debats. Aquestes dificultats d’entesa afecten de forma transversal al nostre país, a la seva economia i al benestar dels ciutadans.

El passat 11 de setembre serà recordat com el dia en que una important representació del poble de Catalunya va demanar pacíficament el dret a decidir el seu futur. Conseqüentment, el Parlament de Catalunya, representant de la sobirania del poble català, va aprovar una resolució a favor de consultar a la ciutadania sobre el futur del país.

El CTecno, com a entitat plenament democràtica i sense ànim de lucre, amb la voluntat de treballar per la societat civil catalana i de fomentar la tecnologia com a eina al servei de les persones, no és aliena a aquesta realitat i, per tant, no pot romandre impassible davant els esdeveniments i reptes que afronta el nostre país.

El CTecno, com a representant d’un ampli sector TIC de Catalunya, i per tant, part de la societat civil, creu que ha de donar suport inequívoc al poble de Catalunya i als nostres representants legítims en els reptes futurs que se’ns presentin, i això es defineix en un suport incondicional al Parlament de Catalunya i a la Resolució 742/IX que es va aprovar el passat 27 de setembre.

En aquest context, el CTecno vol manifestar que:

  •  El CTecno és conscient que el país, des de les seves bases i societat civil, és més viu que mai i aspira a tenir un nou projecte col·lectiu i que això representa una oportunitat per a fomentar i crear un sector TIC català fort i amb capacitat d’exportar al món.
  •  Dóna ple suport a la consulta sobre l’autodeterminació del poble català, com exercici democràtic inqüestionable. Per això, en aquest camí cap a un nou encaix de Catalunya dins de la Unió Europea, el CTecno, en la seva funció de lobby democràtic davant els nostres governants, estarà al servei de les empreses i professionals TIC.
  • Fomentarà la cohesió de tot el teixit associatiu de les TIC catalanes per tal de donar suport i força a les reivindicacions polítiques i socials del nostre país, sense que això representi cap mena de trencament amb ningú.
  • És doncs la seva voluntat, donar suport al sector TIC i al Govern de Catalunya en tot allò que faci falta per a garantir un procés en el que les empreses i els professionals TIC trobin l’oportunitat de créixer i internacionalitzar-se.
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

26 gen. 2022 - Presentació de l’estudi sobre l’emprenedoria femenina en l’àmbit digital a Catalunya!

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto