Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Els professionals de l’Enginyeria, al Saló de l’Ensenyament a la cerca de vocacions STEAM

16/03/2017

El Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC), amb la col·laboració entre d'altres entitats- de l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat)- participen al Saló de l’Ensenyament d'enguany per ajudar els estudiants a que optin per estudis en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, sense oblidar mai el component creatiu / artístic, el que es coneix amb l’acrònim d'STEAM.

Amb la presència de professionals de l’enginyeria i de directius d’empreses tecnològiques, l'objectiu és apropar i fer visible als estudiants algunes de les professions pròpies de les vocacions científiques i tecnològiques. Especialitats en la que ja hi ha pràcticament plena ocupació, on es preveu una gran demanda durant els propers anys, i en les que és imprescindible que s’hi incorporin massivament les dones.

El progrés científic i tecnològic està canviant ràpidament la manera de viure, aprendre, i treballar a tot el món i en conseqüència, les habilitats i competències necessàries per fer front al tipus de situacions i reptes que noies i nois trobaran en la vida, i en les ocupacions del segle 21, per aquest motiu hi tindrà presència de SOKO TECH, que a través de la seva acadèmia i laboratori de fabricació analògica i digital (Soko Lab) interactuarà amb els visitants perquè puguin descobrir els coneixements i habilitats relacionades amb la ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM), que són avui crucials com a resposta als desafiaments que enfrontem com a societat.

El Saló de l'Ensenyament, se celebra del 22 al 26 de març al recinte firal de Montjuïc de Barcelona, i presenta una completa i actualitzada oferta d'estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació.

Soko Tech, aposta per l'aprenentatge basat en projectes (ABP) i el en el concepte Lifelong Learning -aprenentatge all llarg de la vida- que aconsegueix que nois, noies, joves i adults participin en experiències d’aprenentatge creatives, voluntàries i automotivades, simulant el funcionament del món real, per poder gestionar la incertesa de manera innovadora i fer front als reptes del segle XXI.

En aquest marc, Soko Tech crea i escala programes innovadors amb alt potencial d'impacte, centrant l'atenció en les idees i solucions que creen valor social, aplicant les noves tecnologies per resoldre problemes i creant un impacte social positiu a través de la formació permanent, la fabricació digital, la participació de la comunitat i la programació d'esdeveniments públics.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto