Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


El Fòrum d'Escoles d'Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual celebra una cinquena edició d'èxit

02/06/2017

Vicerectors, directors i caps d’estudi de les escoles d’enginyeria i màsters de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual de Catalunya, es donaven cita ahir en el V Fòrum d’Escoles d’Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual, una iniciativa de Telecos.cat que té com a objectiu intensificar les relacions entre el món acadèmic i professional.

Amb el patrocini de Caixa d’Enginyers, la trobada, que com és habitual es va dur a terme en el decurs d’un dinar de treball, va estar presidida pel Secretari General d’Universitats de la Generalitat, Arcadi Navarro, i va comptar també amb la participació del director general de Recerca, Francesc Subirada.
 
Precisament Subirada va ser el primer a intervenir, fent una anàlisi de la situació dels estudis STEM (Science, Technnology, Engineering and Maths) a Catalunya i avançant alguns detalls del Pla STEMCAT -en fase de treball- amb què la Generalitat vol potenciar les vocacions tecnològiques entre els més joves.
 
Tot seguit, Francesc González, director de l'AQPE, presentava als assistents els avantatges de la certificacio PE (Professsional Engineer), segell de reconeixement internacional de competències que augmenta el valor de la trajectòria professional dels enginyers.
 
Salvador Ramon, director de Telecos.cat, era l'encarregat a continuació de presentar una proposta d'acord marc que ha de permetre estrènyer relacions entre el col·lectiu i les diferents escoles.
 
Després de la intervenció de Jordi Padrós, director comercial de Caixa d'Enginyers sobre els serveis que l'entitat posa a disposició dels universitaris, tenia lloc la cloenda a càrrec del Secretari General d’Universitats de la Generalitat, Arcadi Navarro, qui va voler felicitar Telecos.cat per la organització anual d'aquest Fòrum i al sector TIC en general, pel qual va augurar un "futur brillant". 
 
>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
27 juny 2019 - Esmorzar de finançament a Girona: Wikiloc i Beezy, aprèn a fer créixer la teva startup

27 juny 2019 - Final SmartCatalonia Challenge 2019

04 jul. 2019 - Esmorzar-networking “La propera revolució digital: les dones TIC”

04 jul. 2019 - 8a. Jornada Anual UPC Alumni "UPC Spirit"

08 jul. 2019 - Jornada “La tecnologia 5G i el seu impacte en el sector industrial químic i petroquímic”

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.43

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..