Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Telecos.cat present a l'edició de més èxit de l'IoTSWC

06/10/2017

Telecos.cat ha tornat a participar activament de l'IoT Solutions World Congress, el congrés mundial de referència de l'Internet industrial que acabava ahir amb rècord de participació: més de 13 mil visitants d'arreu del món. A banda de convidar gratuïtament tots els membres del col·lectiu a assistir-hi, la nostra entitat duia a terme dues trobades d'especial interès en el marc d'aquesta fira.
 
En primer lloc, dimecres dia 4, tenia lloc la reunió del grup de treball d'IoT, Cloud i Big Data de Telecos.cat, on els assistents van abordar diferents temàtiques relacionades principalment amb:

  • L’ampli ventall d’aplicacions de les tecnologies de l’IoT tant en el àmbit industrial com en l'entorn domèstic.
  • La necessitat de donar la rellevància que es mereix al col·lectiu de Telecos.cat dins de tots aquests processos.
  • La dificultat de coordinació entre les diferents organitzacions professionals degut a la transversalitat dels projectes dins de l’àmbit de l’IoT.
  • La necessitat de ser creatius en l’oferta d’activitats per part de Telecos.cat per tal de poder atreure d’una forma més significativa la gent jove.
En segon lloc, dijous dia 5, se celebrava la segona trobada anual de la Comissió Indústria 4.0 organitzada pel nostre col·lectiu, els Enginyers Industrials de Catalunya, el Col·legi Oficial d'Enginyeria Informàtica de Catalunya, el Col·legi d'Enginyers Agrònoms de Catalunya i el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya. En aquest acte obert, es reunien, fonamentalment, tots els enginyers actius als grups de treball de la Comissió.


Després de la benvinguda a càrrec de Xavier Pi i Joan Carles Casas, membre i president de la Comissió Indústria 4.0, respectivament, arribava el torn de Fran Garcia, representant del Col·legi d'Enginyers Agrònoms, qui juntament amb Jordi Solanes, representant del Col·legi d'Enginyers de Camins, presentaven el document de treball marc de referència sobre la Indústria 4.0 amb les novetats de l'Agricultura 4.0 i l'Enginyeria de Camins (tots els detalls de la trobada al següent enllaç).
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

24 gen. 2022 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE

24 gen. 2022 - Sessió informativa del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (Semipresencial) i del postgrau en Artificial Intelligence with Deep Learning (En línia)

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.71

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto