Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


ET CONVIDEM al VI Congrés d'ISACA BCN: "Impacte de les noves tendències en l'era de la societat digita"

17/10/2017

Gràcies a l'acord de col·laboració que tenim amb ISACA Barcelona, podem oferir als membres del col·lectiu l'entrada gratuïta (valorada en 150 euros) al seu VI Congrés. La jornada, que tindrà lloc el 24 d'octubre al Citilab de Cornellà sota el lema "Impacte de les noves tendències en l'era de la societat digital: Blockchain, Big Data, Ciberseguridad, RGPD...", tornarà a reunir reconeguts professionals de diferents sectors especialitzats en l'ús i l'optimització de les TIC per donar una visió professional i eficaç sobre la seva importància per aconseguir els objectius de qualsevol organització.

A partir de les diferents ponències, s'informarà d'innovacions, coneixements i idees que ajudin i permetin als interessats en la utilització de les TIC, ser competitius en un àmbit en constant canvi i en què anticipar-se a les noves oportunitats i mantenir-se al capdavant pot ser determinant per aconseguir l'èxit.

Es tracta d'una oportunitat molt interessant per conèixer de la mà de professionals destacats en el sector com utilitzar aquestes eines i aprofitar les possibilitats que ens ofereixen en l'actual societat de la informació.
 
Si no us voleu perdre aquesta cita de referència, envieu un correu a serveis@telecos.cat amb l'Assumpte "VI Congrés ISACA" i les vostres dades (nom, cognoms i correu electrònic) i les facilitarem a l'organització per tal que us confirmin la inscripció (les places són limitades).
 
ISACA Barcelona és una entitat sense ànim de lucre reconeguda internacionalment com a líder d’opinió en la comunitat professional i acadèmica sobre la governança, la seguretat, l'auditoria i els riscos de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). 
 
>> Consulta el programa provisional

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
03 set. 2019 - Full Stack Fest

17 set. 2019 - Congrés de Govern Digital

18 set. 2019 - XPatient Barcelona Congress

25 set. 2019 - Diada de les TIC: “Technology Empowering People”

26 set. 2019 -
CURS: High Impact Presentations

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.45

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto