Associació Catalana d'Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Ampliem les perspectives professionals dels nostres enginyers a la VI Taula de la Professió

23/11/2017

La seu de l’empresa PROMAX acollia ahir la “VI Taula de la Professió: Ampliant les perspectives professionals”, jornada de caràcter anual que té com a principal objectiu fer visibles les oportunitats i reptes dels enginyers de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia-Audiovisual.
 
Després de la presentació de benvinguda a càrrec del president de Telecos.cat, Pedro Linares, arrencava el primer panell d’experts mab l'intervenció de Salvador Ramon, enginyer de Telecomunicació i director de Telecos.cat, qui va fer una presentació sobre la diversitat d’encàrrecs professionals en els que poden estar involucrats els membres del nostre col·lectiu. De forma una mica més extensa es van abordar els casos de la tramitació de llicències d’activitats i els de les taxacions de projectes TIC.
 
Víctor Viaplana, enginyer de Telecomunicació i director de VCN Enginyeria, va presentar les particularitats dels projectes de serveis de telecomunicacions en edificis singulars, focalitzant la seva intervenció en el cas dels hotels, donant una àmplia visió del procés de gestió i les dificultats d’aquest tipus de projectes basada en l'experiència de la seva activitat professional.
 
Raimon Balart, enginyer de Telecomunicació i soci fundador de BCN Projecta, va fer una intervenció basada en el marc legal de les infraestructures de telecomunicació, que va desembocar en un animat debat sobre les responsabilitats dels enginyers de telecomunicació vers les certificacions de les ICT.
 
Després d’una petita pausa-cafè aprofitada per fer networking, es va iniciar el segon panell d’experts amb l'intervenció de Joan Gil, enginyer de Telecomunicació i vocal de la Junta directiva de Telecos.cat, parlant sobre la tramitació de projectes tècnics de radiodifusió i TV.
 
A continuació, Ismael Bataller, enginyer de Telecomunicació i director de Sinergia Telecom, va fer una presentació sobre les certificacions d’emissions radioelèctriques, introduint l’oportunitat que representa la certificació de mesures relacionades amb l’exposició dels treballadors a camps electromagnètics dins de l’entorn empresarial.
 
Finalment Pere Artís, enginyer de Telecomunicació i fundador de Keacoustics, va abordar la diversitat de projectes relacionats amb l’acústica, enumerant un ampli ventall d’activitats que inclouen des de projectes d’aïllament acústic d’espais o simulacions de l’impacte acústic sobre els veïns d’esdeveniments com poden ser concerts musicals, a la mesura de nivells de soroll a les ciutats o de l’impacte acústic de les activitats humanes en el fons del mar.
 
Després d’una breu presentació sobre la plataforma de servei de control professional de Telecos.cat per part de Carles Sabater (enginyer de Telecomunicació i responsable de Serveis del nostre col·lectiu), i d’una exposició dels principals productes i equips desenvolupats per PROMAX a càrrec de Jordi Pallarés (enginyer en Electrònica i director comercial de PROMAX), començava la visita a les instal·lacions d’aquesta empresa, que va incloure unes interessants explicacions dels responsables de cada una de les seccions visitades.
 
La Taula de la professió s’engloba en el conjunt d’actes organitzats periòdicament per Telecos.cat i que tenen com a objectiu potenciar l’activitat professional dels membres del col·lectiu.

>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 
 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


banner som telecos
 
Agenda
24 gen. 2022 - Uneix-te als Catalonia Exponential Leaders. 2a edició

25 gen. 2022 - Sheleader: Conferencia VIP con Sonia Corrochano Gómez, directora del Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat

25 gen. 2022 - Masterclass "Affective computing": aprèn a reconèixer, interpretar, processar o simular emocions o sentiments

26 gen. 2022 - Introducció als sistemes IOT i l'aplicació de tècniques d'Intel·ligència Artificial als dispositius

26 gen. 2022 - Xerrada "La salut digital (TIC)"

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.73

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto