Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


Trobada anual dels "Enginyers voluntaris" a la seu de la Fundació Esclat

18/12/2017

El passat 30 de novembre tenia lloc el dinar anual d'"Enginyers Voluntaris", que va comptar amb el president de Telecos.cat, Pedro Linares, en represnetació del col·lectiu. La seu de la Fundació ESCLAT, que es dedica a la atenció de persones amb paràlisis cerebral, va ser el marc triat per a la celebració.
 
En Jordi González, director d'ESCLAT Marina, va mostrar les modernes instal·lacions i explicà les tasques que realitzen, els mitjans, equip humà i recursos de que disposen. 
 
Hi assistiren 45 persones, de les quals 25 eren voluntaris i 20 de diferents entitats on els voluntaris hi col·laboren. L'acte va transcórrer en un entorn de camaraderia, que va permetre l'intercanvi d'experiències i expressar les idees personals. Es va explicar la situació actual d'"Enginyers Voluntaris" i els projectes de futur.
 
En el decurs de l'acte, Jordi Renom, president de l'Associació d'Enginyers Industrials de Catalunya (EIC), va fer entrega d'una placa de reconeixement a en Llucià Torras, per la concepció, impuls i treball realitzat en la creació d' "Enginyers Voluntaris".
 
Durant 2017, l'antic Servei de Promoció del Voluntariat dels EIC ha evolucionat a “Enginyers Voluntaris”, servei intercol·legial actualment integrat pel Col·legi d'Enginyers en Informàtica de Catalunya, i el nostre col·lectiu. De cara a 2018, hi ha voluntat d'obrir la porta a més col·legis, per tal de poder oferir voluntaris amb un ventall més gran d'experteses a fi de cobrir necessitats tècniques i de gestió que les entitats poden tenir.
 
Pel que fa al balanç de 2017, aquest ha estat un bon any: amb 26 nous voluntaris i 11 noves entitats, el que suma un total de 118 voluntaris i 45 entitats. Tanmateix, s'han creat dos nous grups de treball, un de mentoring social i un altre de voluntariat corporatiu en l'àmbit de la RSC, per desenvolupar millor les tasques de "facilitadors" entre entitats, voluntaris i empreses.
 
Font: Enginyers voluntaris 

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
03 set. 2019 - Full Stack Fest

17 set. 2019 - Congrés de Govern Digital

18 set. 2019 - XPatient Barcelona Congress

25 set. 2019 - Diada de les TIC: “Technology Empowering People”

26 set. 2019 -
CURS: High Impact Presentations

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.45

Cookies

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi anònima dels vostres hàbits de navegació dins la nostra pàgina web. Si continueu navegant, hom considera que n'accepteu el seu ús. Podeu canviar-ne la configuració o obtenir més informació polsant aquí . Accepto