Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   


CELEBREM SANT JORDI: Presentació dels llibres d'Andreu Veà i Enric Barba (18 d'abril)

28/03/2018

Tal i com vam fer fa dos anys, enguany Telecos.cat vol celebrar Sant Jordi d'una forma especial. El proper 18 d'abril a partir de les 19h (just quan acabi l'Assemblea General Ordinària), la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya (un espai emblemàtic ubicat al carrer Hospital, núm. 56 de Barcelona) acollirà l'acte de presentació dels llibres d'Andreu Veà i Enric Barba, enginyers membres del nostre col·lectiu.

Concretament Veà (biògraf d'Internet i emprenedor, recentment guardonat amb el Premi Salvà i Campillo a la Personalitat destacada) ens descobrirà la seva obra  (en llibreries a finals de maig) "Tecnología para andar por casa", un llibre pensat per solucionar la «vida digital» de qualsevol ciutadà a través d'una sèrie de preguntes i dubtes que sorgeixen freqüentment a qualsevol persona que utilitzi una tecnologia en l'àmbit d'Internet, telefonia, informàtica, vídeo, fotografia, connectivitat, oci o salut, entre d'altres (els membres de Telecos.cat podeu encarregar el llibre, l'ebook o un lot de tots dos amb dedicatòria a un preu especial).).

Pel que fa a Barba (expert en les metodologies més avançades en gestió integral de la qualitat -ha pilotat la Divisió B2B de
Cirsa Corporate Corporation i ha exercit càrrecs directius a Terra, Sony, Roca i Philips), ens presentarà la segona edició de la seva obra -co-escrita amb José Ramón Magarzo-, "Cómo gestionar la innovación", on analitza de forma rigurosa els aspectes bàsics en tot procés innovador, com l'estratègia, la gestió del talent, la metodologia i la cultura empresarial, així com el retorn de les inversions en innovació (podreu adquirir aquest llibre el mateix dia 18 i rebreu de regal “¡Ahora innova! Coraje y método para la innovación”).

Després d'una breu presentació, els assistents intercanviarem impressions i punts de vista amb els autors. Per acabar faremuna copa de cava, que servirà per commemorar per avançat la diada de Sant Jordi.

Podeu venir acompanyats i rebreu una rosa com a obsequi!

>>Si vols participar d'aquesta activitat (exclusiva per a socis, que poden venir amb un acompanyant) envia un correu electrònic a serveis@telecos.cat o inscriu-te a través del següent formulari (les places són limitades).

Més noticies
         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
21 maig 2019 -
CURS d'Introducció a les xarxes LTE (Long Term Evolution)

22 maig 2019 - Xerrades Telemàtiques - Guillem Cabrera (Rakuten TV) - Bringing cinema at home

22 maig 2019 - MASTEAM Talks - Application-aware User-centric Programmable Architectures for 5G multi-tenant networks

23 maig 2019 - Open Day TIC

24 maig 2019 - Jornada de Videojocs Three Headed Monkey Awards (3HMA)

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.39

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..